Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
A dlaczego nie Erica von Danikena?

Zdaje sie Dorhan cos tu pisala o ignorancji. W tym dyskursie moge sie pod tym podpisac. Brak ci elementarnej wiedzy, a przy braku terminologii bedziesz jak malpa z brzytwa.
Szkoda mojego czasu na jalowy spor. Poczytaj, ustalimy plaszczyzne sporu i porozmawiamy. Teraz to jak z tym uposledzonym cyskiem.

PS Dopisz jeszcze swoje pytanie o czesciach do samolotu i wietrze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Miałem coś innego,ale
A wierz sobie żeś od malpy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
Miałem coś innego,ale
A wierz sobie żeś od malpy

O tym wlasnie pisalem janku - to nie jest kwestia wiary. Wierzyc to se mozna w boga jak ktos lubi. To sa fakty i twarde dowody empiryczne. 150 lat badan z tego ogromny przeskok w ostatnich latach dzieki genetyce i najnowszym skamieniałościom.
Lizniecie po lebkach jakichs tresci z netu( szczegolnie starszej daty) moze powodowac pewne watpliwosci. Wspolczesna nauka je wyeliminowala. Nawet twoj ulubiony JPII zgodzil sie z teoria ewolucji. Sama ewolucja , a w szegolnosci dobor naturalny, specjacja i gradualizm swietnie wyjasniaja te procesy.

Warto kiedys na sile cos przeczytac - to pomaga.

Tymczasam dobrej nocy, bo jutro glupi czlowiek znow cos natworzy i trza bedzie go obsmiewac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Co już wiem, to o ileż ludzkość przetrwa jeszcze 500 lat, to starszaki w przedszkolach się będą śmiać z obecnych osiągnięć naukowych i stanu wiedzy
W tym o ewolucji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
SylwiaLewandowska napisał:
Witam serdecznie szukam pracy dla męża w Norwegii od zaraz w Polsce nie jest w stanie już pracować ma bardzo duże doświadczenie w tynkowaniu murowaniu szpachlowaniu malowaniu dociepleniach ogólnie we wszystkich pracach budowlanych może być też każda inna praca proszę o pomoc z góry dziękuję. Pozdrawiam

No i sie zaczelo.
Wiadomo bylo,ze tak bedzie.Bylo tu pisane ,nie raz ,co sie stanie gdy pisowsko-moherowy rezim dojdzie do wladzy.
Ludzie nie sa w stanie juz pracowac,rece im drza i nie moga w nich utrzymac ani piora ,ani lopaty.
Nogi sie zalamuja i odmawiaja posluszenstwa.Kazdy krok sprawia ogromny bol.
A glowa ciazy do dolu ,jakby szukala tam oparcia,ktorego nie znajduje.
Taki jest obraz nie tylko pojedynczych osob, to stan calego spoleczenstwa po wyborach
prezydenckich.A wszystko przez ten brak zgody A. Dudy na in vitro i zwiazki homo.
Niby drobne sprawy ale jakzesz wazace na ogolnej sytuacji w kraju.
Musze z pokora przyznac,ze sie mylilem i zlozyc samokrytyke.
Tak drodzy forumowicze mieliscie racje tylko pelna akceptacja in vitro i zwiazkow sodomicznych zapewni Polsce zgode i bezpieczenstwo,no i oczywiscie prace.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jabin z Hazo napisał:
wszystko przez ten brak zgody A. Dudy na in vitro
jak Duda powiedział:a
to i pewnie jako człowiek honoru powie: b
i zabroni całkowitej ingerencji w wolę Bożą
przynajmniej przepędzi biskupów z kliniki rządowej
tak dalej nie może być
kiedy Pan Bóg mówi do eminencji: chodź już do mnie mój pasterzu umiłowany
a pasterz dyla do kliniki i bypassy, czy inne zabiegi, aby tylko nie umrzeć i przed Panem stanąć
jak tak można w wolę Bożą ingerować
i to za rządowe pieniądze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
Zdaniem naukowców pochodzenia żydowskiego to Żydzi pochodzą od kosmitów , a reszta od małpy. A zdaniem naukowców amerykańskich to wszystkich stworzył Jahwe , po po zbadaniu DNA, w ostatnich sekwencjach znaleziono zaszyfrowaną inforamację : " witajcie moje dzieci , ja was stworzyłem Jahwe". A co pochodzenia Żydów od kosmitów to nie da się wykluczyć. Mam wujka co robił w WKU i kiedyś jak jeszcze był pobór to przyszedł do nich człowiek co naukowo udowadniał że Żydzi na Ziemi są uciekinierami z Marsa. Znaczy jego zdaniem najpierw zniszczyli Marsa , a teraz chcą zniszczyć Ziemię , i kolo chciał przydział do tajnej jednostki pojazdów międzygwiezdnych. I nie można tego wykluczyć bo ponoć są Marsie ruiny miast, wraki sprzętu technicznego, a niedawno nawet oficjalnie na konferncji NASA amerykański naukowiec udowadniał że dowody pokazują że Mars został zniszczony przez olbrzymie wybuchy jądrowe. I są na to dowody w postaci szklistych kulek ze stopionego piasku, oraz miejsca skażone radioaktywnym Cezem. Takie rzeczy się trafiają tylko w miejscach wybuchów jądrowych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
no to sobie wczoraj dwa zydki pogadaly o malpach

Rozmowa księdza z chasydem:
- Wy, Żydzi, to dziwny naród. Nie wierzycie w zmartwychwstanie Chrystusa, a wierzycie, że wasz rabin-cudotwórca na chustce do nosa staw przepłynął...
- No tak, ale to jest prawda!

- Panie Akerman, powiedziałeś pan podobno o mnie, że ja jestem złodziej. Czy to prawda?
- To prawda, ale ja tego nie powiedziałem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Znajdzie temu chłopu ktoś te robotę czy tak macie tylko zamiar pisać glupoty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok